Política

Guanyem Torrent inicia una campanya amb els immigrants

La Plataforma Ciutadana ha començat a informar els col·lectius de residents estrangers a la vila sobre el seu dret al vot

Davant la manca d'informació i transparència del govern local davant la possibilitat que la població immigrant d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, puguen inscriure's per exercir el seu dret al vot durant les properes eleccions municipals, Guanyem Torrent ha començat una campanya informativa adreçada a aquest col·lectius.

Pel moment, s'estan lliurant fulls informatius i es mantenen contactes amb als col·lectius magribins, immigrants procedents de l'Europa central i de l'est, així com a l'ampli grup de llatinoamericans existents en la localitat.

Guanyem Torrent, assegura sentir-se més còmoda integrant els immigrants que no posant entrebancs i pals a les rodes “perquè resulta més fàcil aconseguir viure en convivència que no dins l'enfrontament perpetu”. De fet, els integrants de Guanyem Torrent considera per igual a totes les persones que viuen en aquesta localitat, siga d'on siga el seu lloc de procedència.

Ciutat d'oportunitats

La Plataforma ciutadana, afirma que depèn de tota la població torrentina que aquesta torne a ser una ciutat d'oportunitats i capdavantera en polítiques d'integració, per tal d'aconseguir una ciutat més amable, més acollidora i més respectuosa amb les cultures que aporten tots els col·lectius de nouvinguts.

Aquesta organització cívica, sap que totes les persones que viuen a Torrent, amb independència de la seua procedència i origen, contribueixen des de fa temps amb el seu esforç, a millorar la qualitat de vida del poble i, per això, “han de tenir dret a estar informats de l'oportunitat de votar en les properes eleccions municipals previstes per al 24 de maig de 2015”.

Campanya informativa

En aquest sentit exigeixen a la municipalitat, governada pel PP, que realitze una campanya d'informació institucional, perquè tots els col·lectius d'immigrants radicats a Torrent, prenguen consciència de la necessitat de participar en el disseny del poble que han triat per a fixar la seua residència i per a criar la seua descendència.

Guanyem Torrent no descarta la inclusió de representants d'aquests col·lectius, en les llistes electorals que s'hauran de preparar per a optar a regir els designis i el futur d'aquesta localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia