Navarro retirarà la moció de Benidorm si el PP renuncia a les alcaldies aconseguides amb trànsfugues

L'exportaveu del PSPV-PSOE reclama els governs de Dénia, la Vila Joiosa i la Vall de Laguar

L'exportaveu del PSPV-PSOE a Benidorm i alcalde in péctore, Agustín Navarro, s'ha compromés a retirar la moció de censura prevista per al 22 de setembre, si «abans del dimecres a les 12 de migdia, l'alcaldessa de Dénia i els alcaldes de la Vila Joiosa i la Vall de Laguar, els tres del PP, abandonen els seus càrrecs als quals van accedir després de la presentació de mocions de censura amb regidors trànsfugues». Navarro ha recordat que cap dels regidors del PP que ha participat en aquestes mocions ha sigut objecte d'expedient o sanció per part del seu partit.

L'exmilitant socialista ha apuntat els tres casos de transfuguisme registrats a la demarcació d'Alacant en l'última legislatura. El primer d'ells tingué lloc el juliol de 2008, quan un exregidor del PSPV-PSOE va donar suport l'ascens a l'alcaldia de la popular Ana Kringe. El trànsfuga és l'actual portaveu municipal. Tres mesos després de l'operació el president Camps va beneir l'operació amb una visita oficial.

A la Vila Joiosa, el PP amb el vot d'un dels dos regidors del grup independent que havia donat en un primer moment l'alcaldia al PSOE, va aconseguir la vara per a Juan Lloret.

Finalment, a la Vall de Laguar els populars van desbancar els socialistes de l'equip de govern amb el vot d'un regidor d'Esquerra a qui la formació independentista havia expulsat prèviament a la moció. L'actual alcalde és el popular Francisco Gilarbert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.