El Bloc presentarà una moció perquè s'adapten a Torrent les taxes i els preus a l'IPC

El plenari de l'Ajuntament de Torrent del 28 d'octubre del 2008 aprovà, amb els vots de l'equip de govern del Partit Popular i del PSOE en alguns casos, prendre com a base de la revisió de Taxes i Preus Públics l'IPC. En concret el període triat per l'equip del PP fou el comprés entre agost de 2007 i agost de 2008.

El Bloc de Torrent demanà en aquell plenari la congelació d'impostos davant situació generalitzada de crisi econòmica i en especial del sector de la construcció.

L'increment de preus en eixe període va ser del 4'9% i afectaren 12 conceptes entre taxes, preus públics i diferents tarifes del transport públic.

Aquesta revisió de preus s'incorporà al Pressupost municipal del 2009 en les partides d'ingressos corresponents.

Com què en el període comprés entre agost del 2008 i agost del 2009 l'IPC ha sofert una variació del -0'8%, el Bloc de Torrent presentarà una moció perquè el l'equip de govern del PP mantinga el mateix criteri i incorpore aquesta baixada de preus en la confecció dels Pressupostos del 2010.

1) Taxa d'aprofitament per l'entrada de vehicles. 2) Taxa de Llicències i comunicacions mediambientals. 3) Taxa reguladora d'expedició de llicències urbanístiques. 4) Taxa en proves i expedients de selecció i habilitació de personal. 5) Taxa de retirada de Vehicles. 6) Taxa de concessió de plaques, patents i altres distintius. 7) Taxa per l'adjudicació de l'ús de locals i instal·lacions ubicades als mercats municipals. 8) Taxa per utilització de terrenys d'ús o domini públic de casetes, parades, atraccions. 9) Taxa per ocupació del subsòl, sòl i vol de la Via Pública. 10) Preu públic per a l'ús de la Bibliocopiadora situada a l'espai metropolità de la cultura. 11) Tarifes del transport urbà de viatgers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.