Política

Junts per Pals posa cares noves al darrere de Monar

Martí Duran (2) i Xevi Coll (3), novetats; Mari Cuenca, ara regidora, va quarta

Junts per Pals aposta per una llista que barreja noms amb experiència i diverses cares noves per tornar a assolir l'alcaldia. Darrere de l'alcaldable, Sílvia Monar, Martí Duran, llicenciat en geografia i història i treballador tributari al Consell Comarcal serà el número dos; Xevi Coll, informàtic i treballador d'un comerç local, entra per primer cop a la llista, i en serà el número tres. L'actual regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Mari Cuenca, ocuparà el quart lloc, i Eva Safont, llicenciada en química i professora de secundària, serà el número cinc.

Hi ha tres noves incorporacions entre els onze primers, tots tres joves de menys de 30 anys, que ocuparan els llocs set, vuit i nou. Són Marina Aneas, historiadora; Carles Barcons, informàtic, i Chantal Hernández, estudiant. Tanca la llista dels onze candidats Xavier Corominas, exportaveu d'ERC a l'Ajuntament de Pals el mandat anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia