Política

“Hi ha un descrèdit polític que afecta les poblacions petites”

L'alcalde de Montblanc, el republicà Josep Andreu, representava ahir la Catalunya més rural. Amb poc més de 7.300 habitants censats, la Vila Ducal vol deixar de ser la capital agrícola i, prova d'això, explicava ahir Andreu, és la imminent aprovació del nou polígon logístic del municipi, que tindrà 97 hectàrees i que té aspiracions de revulsiu econòmic. Però el principal escull que reivindicava l'alcalde de Montblanc és la represa d'obres al túnel del coll de l'Illa, que ha de permetre desencallar definitivament l'A-27, un vial que connectaria per via ràpida la Conca de Barberà amb Lleida i Tarragona.

Al marge de posar sobre la taula com arriba a dificultar el descrèdit polític general la confecció de llistes municipals als pobles petits, el montblanquí aspira a repetir en l'alcaldia per poder potenciar encara més el patrimoni medieval de la ciutat, i fer una clara aposta pel turisme cultural, com han fet a la Provença. Per aconseguir-ho la proposta implica promoure una ruta europea sobre la figura de sant Jordi, amb Montblanc com a seu central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia