Política

Cortada renova la candidatura de CiU a Breda

La cap de llista manté Martorell de número 2 i fitxa Riera, Colom i Codina

La cap de llista de CiU a Breda, Judit Cortada, ha renovat la candidatura i ha incorporat quatre novetats en els primers sis llocs. Cal destacar la incorporació del comercial Enric Riera i de l'administrativa Elisenda Colom en els números 3 i 4 de la llista, respectivament. El segon lloc continuarà essent per a Teresa Martorell, l'actual regidora d'Ensenyament, Gent Gran, Dones i Cultura.

D'aquesta manera, Cortada i Martorell, que formen part de l'equip de govern, ocuparan les dues primeres posicions. Per Cortada, “tenim un bon equip i una llista amb molta gent nova, 11 de 21”. En la candidatura, el mecànic de cotxes Josep Codina serà el número 5 i el comercial Xavier Platero, el 6.

La candidata convergent es proposa ser “transparent i honesta”. Cortada és l'actual responsable municipal de Participació, Joventut i Festes, i agafa el relleu de l'alcalde, Jordi Iglesias, que ocuparà el número 11 de la llista. CiU (4 regidors) ha format equip de govern aquest mandat amb Tots per Breda (2 edils).

Més vigilants

Entre les propostes de programa, Cortada avança que volen incrementar la plantilla de vigilants municipals (6) i que una part del pressupost municipals inclogui part de les aportacions dels veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia