Política

Passen a disposició judicial els detinguts en la macrooperació pel cas Innova

Les nou persones declaren davant del jutjat d'instrucció número 3 de Reus entre aquest dijous i divendres

Els detinguts en la macrooperació pel cas Innova ja han començat a passar a disposició judicial per declarar davant del titular del jutjat d'instrucció número 3 de Reus que comanda la investigació. Els dos primers arrestats han arribat als jutjats poc després de les onze del matí a l'interior d'un furgó de la Guàrdia Civil. L'operació es va iniciar dimarts amb 25 entrades i registres a diverses poblacions de la demarcació de Tarragona, amb epicentre a Reus. Es van detenir fins a nou persones, entre les quals, la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Teresa Gomis; dos càrrecs actuals de Sagessa; quatre exdirectius de Sagessa; el director gerent d'una mútua de Tarragona; i un empresari.

El primer detingut que ha sortit després de declarar davant el jutge ho ha fet cap a les 14h del migdia.

Els registres i detencions, fetes per la Guàrdia Civil i tutelades pel Jutjat d'instrucció número 3 de Reus i la Fiscalia de Tarragona, es van fer per la investigació de delictes de falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d'influències i blanqueig de capitals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia