Política

Francesc Agulló es compromet a ser “la veu” de la reivindicació del tren Alcoi-Xàtiva

Destaca que és una infraestructura “necessària per al desenvolupament les comarques centrals”

El numero tres de la candidatura autonòmica per la circumscripció d'Alacant, Francesc Agulló, qualifica de “despropòsit” i de “polítiques equivocades”, que el AVE València-Madrid, realitze el trajecte en 1h.40 minuts i el tren Alcoi-València, tarde dos hores en recórrer una distància molt menor.

El candidat d'EUPV denuncia les polítiques que potencien els trens d'alta velocitat deixat de banda les rodalies que apropen més a la ciutadania.

Frances Agulló afirma que s'han fet promeses sempre incomplides pels dos partits majoritaris, “però especialment el PP, màxim responsable en els darrers anys. A més hi ha un conveni entre Ministeri i Generalitat d'intervenir en la línia 65 milions d'euros”.

Després de las reiterades propostes d'EUPV en les Corts i d'IU al Congrés, el futur diputat d'EUPV, Francesc Agulló, en representació de les comarques centrals, es compromet a ser “la veu de la reivindicació d'aquesta infraestructura tan necessària per al desenvolupament de les nostres comarques”. “Ja està bé”, conclou Agulló, “serà la legislatura de les inversions en el tren Alcoi-Xàtiva”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.