Política

El grup d'independents de la Cellera de Ter es renova per la marxa de l'alcalde

David Sarsanedas supleix el batlle Josep Serrallonga com a cap d'una llista vinculada a ERC

Es proposa acabar el POUM i potenciar l'entorn natural

El grup que té l'alcaldia a la Cellera de Ter des del 2007, Cellera Acció Municipal, ha fet efectiu el relleu generacional. Amb la marxa de l'alcalde dels últims vuit anys i a l'ajuntament des de fa dues dècades, Josep Serrallonga, el músic i treballador autònom David Sarsanedas és ara el cap visible d'una llista de vint persones que aspira a mantenir “la bona feina feta” de l'actual equip de govern, indica Sarsanedas.

Sarsanedas s'ha decidit a fer d'alcaldable com a representant d'un grup de veïns que ja són en diferents entitats i que s'han mogut perquè no hi hagués un buit de poder. “Quan un poble funciona, no s'encenen les alarmes, i s'agafen unes dinàmiques. Entre un grup de gent, ens hem hagut de moure.”

La llista d'independents de la Cellera, vinculada a ERC, inclou tres regidors de l'equip de govern (Carles Coll, Marc Soler i Jaume Sala). Si són escollits, tenen la intenció d'acabar el POUM i potenciar l'entorn natural, com ara el pantà del Pasteral, el riu Ter o el puig de Frou.

Sarsanedas té 38 anys i és professional autònom de les teràpies tradicionals xineses amb consulta pròpia. També és integrant de l'Orquestra Fireluche, “que toca instruments clàssics i d'altres d'inventats”. L'altra llista que es presenta a la Cellera és la de CiU, encapçalada per Francesc Ferrés, regidor a l'oposició.

LA FRASE

Hem hagut de fer una llista entre gent d'entitats. Quan el poble funciona, no hi ha cap alarma
David Sarsanedas
cap de llista de cellera acció municipal (Cam)

LA XIFRA

8
regidors
d'11 té ara el grup de CAM. L'alcalde, Josep Serrallonga, deixa el càrrec, i Sarsanedas el vol succeir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia