Política

L'alcalde del PSC i ara cap de llista de MES de Sant Joan exhibeix l'obra feta

Diu que l'accessibilitat a Cal Gat i les millores de la vila vella són els principals actius del mandat

La millora de l'accessibilitat al polígon de Cal Gat, la millora de la xarxa d'abastament d'aigua al barri de l'Estació i el Roser, la creació d'un itinerari al riu Ter i la urbanització de la plana del Molí Petit són alguns dels exemples triats per l'alcalde del PSC de Sant Joan de les Abadesses i ara cap de llista de MES, Ramon Roqué, per il·lustrar que han invertit tot i la difícil situació econòmica. Roqué ha remarcat que, a més, han donat continuïtat a les inversions a la vila vella, i a les fires comercials i al festival Clownia, a part de la feina del dia a dia per mantenir el poble net i endreçat.

Ramon Roqué ha insistit en el procés de transformació de la vila vella, del qual ha destacat les ampliacions del parc de la Muralla i de la plaça Comamala, la creació de la plaça del Vinyals i l'Era d'en Serralta, i la remodelació de diferents carrers, entre altres actuacions. Ell mateix hi ha afegit que han intentat donar uns serveis públics de qualitat, sobretot els de la gent gran del poble –Fundació Emma, nou centre de salut, habitatges de la colònia Espona– i els del foment de la pràctica de l'esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia