Política

Denuncien que CiU de Vilassar de Dalt ha plagiat un escrit electoral

La carta repartida als domicilis per Francesc Solà és idèntica a l'enviada per l'ara alcalde, Xavier Godàs, el 2011

La setmana passada el candidat de CiU-CEV de Vilassar de Dalt, Francesc Solà, va enviar als domicilis del municipi una carta signada en la qual exposava les línies mestres del seu programa. En la carta s'expressa la necessitat que Vilassar de Dalt disposi d'un urbanisme amable, sostenible i acollidor, que el poble ha de combinar la qualitat de vida i la seva forta identitat amb la modernitat i la innovació i que el petit empresari ha de tenir el suport de l'administració. L'escrit no tindria res d'estrany en plena campanya electoral si no fos perquè la nova coalició Ara Vilassar –formada pel Grup d'Esquerres de Vilassar, Opció per Vilassar i ERC– ha denunciat que es tracta d'un plagi de la carta que l'ara alcalde, Xavier Godàs (GEV), va enviar també als domicilis vilassarencs en qualitat de candidat pel Grup d'Esquerres de Vilassar el maig del 2011. Comparant les dues cartes la coincidència és innegable, perquè a banda d'unes petites modificacions, com ara els anys del mandat, el logotip de les formacions que el signen i l'ordre de l'article que encapçala algun paràgraf, l'escrit repeteix paraula per paraula el del 2011.

Des d'Ara Vilassar s'ha donat a conèixer “la coincidència” i s'ha criticat l'apropiació indeguda que la federació nacionalista ha fet de la carta. “Tot i que el partit Ara Vilassar celebra que la coalició CiU-CEV subscrigui la visió de Vilassar de Xavier Godàs, vol denunciar el frau democràtic que suposen aquest tipus de praxis polítiques”, afirmen.

Ara Vilassar recorda que a l'inici de la campanya ja va demanar que els comicis fossin “en to propositiu i de contrast i debat al voltant d'idees i projectes per a Vilassar”, un to que no s'adiu amb l'acció de CiU i CEV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia