Política

Guanyant Torrent reivindica un millor servei del Metro

Se situa del costat de la vaga dels treballadors però reclama major atenció als usuaris

La coalició electoral Guanyant Torrent, que es presenta a les eleccions municipals a celebrar el proper diumenge 24 de maig, davant la vaga de Metro València que té lloc durant aquestos dies en aquest mitjà de transport públic gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat, se situa del costat del treballadors i treballadores i reclama la millora en les condicions laborals que aquestos exigeixen, conscient com és que, d'aquesta manera, també millorarà el servei en el seu conjunt.

Guanyant Torrent denuncia la incapacitat de l'empresa en arribar a cords ràpids amb la plantilla i l'erro que això suposa a l'hora de millorar el tracte i el servei que reclamen els usuaris. Segons el full informatiu fet públic hui mateix, per la coalició a les portes de Metro Avinguda, es demana major freqüència de pas de les unitats en direcció a València, Llíria i Bétera i també en direcció a Picassent, Castelló d ela Ribera i l'Alcúdia.

A més es reivindica l'ampliació dels horaris nocturns de Metro València (al menys durant el cap de setmana) per tal que s'equipare el servei al de les grans ciutats europees i possibiliten un transport públic entre la ciutat més gran de la comarca de l'Horta i el món de la cultura, dels espectacles i de l'oci.

Des de Guanyant Torrent es demana la potenciació del Metro en el seu conjunt però també entre els sectors de la població més desfavorits i es reclama l'abaratiment en el preu del bitllet senzill i dels viatges d'abonament. La coalició n'és conscient que aconseguir un preu adequat entre les dues estacions de Torrent, facilitarà i augmentarà l'ús.

També es reclama l'establiment d'aparcaments dissuassoris de qualitat, perquè es puga primar un transport públic entre Torrent i la resta de pobles, viles i ciutats de les línies que hi passen.

Finalment, se subratlla la necessitat d'augmentar els sistemes de seguretat a l'interior i a l'exterior de les unitats del Metro, a fi d'evitar cap tipus d'accident que perjudiquen els usuaris durant el trajecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.