Política

“Et podràs dedicar a la teva política de la CUP”

Acomiaden un edil de la CUP d'Alcover el dia abans de prendre possessió del càrrec

La CUP d'Alcover (Alt Camp) ha denunciat l'acomiadament del seu regidor Josep Maria Trenchs de l'empresa on treballava, feia cinc anys, tot just 24 hores abans de prendre possessió del càrrec. A punt de finalitzar l'horari de treball, a les 6 de la matinada de dissabte, dos encarregats de línia i un cap de torn de l'empresa PGI Spain, a la Selva del Camp, li van plantificar al davant una carta d'acomiadament argumentant manca de seguretat i baix rendiment. Trenchs, que afirma que mai no havia estat advertit ni expedientat a la feina, es va negar a signar-la i, llavors, va ser acompanyat immediatament a recollir les seves pertinences. “Va ser en aquell moment que em van dir: «Ara, et podràs dedicar a la teva política de la CUP»”, explica el regidor.

Per Xavi Milian, portaveu de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a què està afiliat Josep Maria Trenchs, aquest acomiadament és nul. La COS també ha anunciat accions el proper dimarts a la porta de l'empresa.

Mentrestant, el regidor de la CUP ha rebut el suport de tots els grups amb representació a l'Ajuntament d'Alcover en l'acte de constitució d'aquest dissabte. Els fets han estat denunciats pels membres de les CUP del Camp de Tarragona i en municipis com ara Valls, ICV també se n'ha fet ressò.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia