Política

Andreu es reserva la tasca de Patrimoni al govern de Montblanc

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, mantindrà la responsabilitat de les àrees de Patrimoni i Nucli Antic del cartipàs del nou consistori. Aquesta és una de les joies de la corona de l'acció de govern de la capital de la Conca de Barberà i, de fet, el mateix Andreu ho va dir al ple municipal, en què va donar compte de les delegacions i que “no ha sorprendre a ningú” que es reservi aquesta atribució.

Cinc membres del govern disposaran de dedicació parcial. Ariadna Ferrer, responsable de Turisme, Projecció exterior i Comunicació, tindrà una dedicació del 70% amb retribució de 22.750 euros bruts a l'any i Joan Casellas, a Urbanisme, Medi Ambient i Salut, tindrà una dedicació del 50%, amb sou de 16.250 euros anuals. Per la seva banda, Oriol Pallissó a Festes i Joventut, Jordi Albalat a Cultura i Ensenyament i Marta Civit, en un equivalent a Seguretat i Règim Interior, tindran una dedicació del 43% amb una retribució de 13.975 euros. Les indemnitzacions establertes per als regidors que no tenen dedicacions són de 200 euros per assistència al ple i a la junta de govern i de 150 euros per assistir a les comissions informatives i de comptes. En tots els casos, el límit serà de 14.000 euros l'any.

Segons Andreu, “teníem retribucions molt baixes en relació amb altres ajuntaments i capitals de comarca”. L'alcalde va defensar els sous i indemnitzacions, tant del govern com de l'oposició, perquè “no pot ser que estar a l'Ajuntament sigui un perjudici”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia