Política

Tres tinències en el nou govern de Pals

Brull, Duran i Servià compartiran protagonisme amb l'alcaldessa

Monar passa a tenir dedicació exclusiva

El govern de Pals (Junts per Pals-CiU) va donar compte del nou cartipàs ahir al vespre en un ple municipal extraordinari. L'alcaldessa, la republicana Sílvia Monar, ha atorgat tres tinències d'alcaldia. La primera –Sergi Brull– i la tercera –Maite Servià– seran per als convergents, mentre que la segona romandrà en mans de Junts per Pals–Martí Duran–.

L'alcaldessa, que passa a tenir dedicació exclusiva al consistori, tindrà les competències de Governació i Policia Local, que traspassarà a Brull amb l'alcaldia d'aquí a dos anys i mig, en virtut del pacte d'investidura que van signar a principis de juny. A banda, Monar durà fins a final de mandat l'àrea de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació, i Brull s'encarregarà tots quatre anys de les atribucions de Serveis, Medi Ambient i Agricultura.

Pel que fa a la resta d'edils, Martí Duran gestionarà Hisenda, Ensenyament i Serveis Socials, i Xevi Coll tindrà Esports, Joventut i Noves Tecnologies. Pel que fa als altres dos edils de CiU, Maite Servià mantindrà el control de la regidoria d'Urbanisme, i Mireia Bonilla assumirà Cultura, Festes, Comunicació i Participació Ciutadana.

Respecte a l'organització del nou consistori, les comissions informatives estaran formades per la totalitat dels onze regidors, que cobraran per assistències a plens, comissions informatives i juntes de govern –en aquest darrer cas, els membres de l'executiu–. Els plens es continuaran celebrant cada dos mesos, el segon dijous de mes (19.30 h). Si fos un dia inhàbil, es traslladarien al següent dia hàbil a la mateixa hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia