Política

POLÍTICA

Ferran Civit, president d'ERC al Camp

La militància d'ERC de la Federació Regional del Camp de Tarragona va escollir ahir Ferran Civit, de l'Espluga de Francolí, com a nou president, en substitució de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu. La de Civit va ser l'única candidatura que es va presentar en el congrés regional extraordinari celebrat a l'antic hospital de Santa Magdalena de la capital de la Conca de Barberà.

En la nova permanent hi la la vicepresidenta Camí Mendoza (Cambrils); el secretari d'organització, Josep Rufà (la Selva del Camp); Albert González (el Catllar) com a secretari de comunicació i imatge, i Francesc Tarragona i Baró (Tarragona) com a secretari de política municipal.

Ferran Civit, nascut el 22 de desembre de 1977, va ser regidor d'ERC a l'Espluga de Francolí entre el 2003 i el 2011. Soci de l'ANC, va formar part del primer secretariat, fins enguany. Anteriorment a l'ANC havia treballat a l'Agència Catalana de Cooperació i Solidaritat. Com a militant d'ERC, des del 2004, havia format part d'executives comarcals i també de la federació regional.

La nova permanent vol treballar per reforçar el territori, impulsar el lideratge del partit davant del repte immediat del 27 de setembre i durant el procés constituent i defensar una política local caracteritzada per ajuntaments participatius i justos i per la transparència.

J.L.E.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.