Política

Colau participarà en la Via Lliure de la Diada amb un “rol institucional”

L'alcaldessa de Barcelona subratlla que ha de concretar amb els organitzadors la seva presència a la manifestació

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en els actes de l'11-S perquè considera que hi ha de tenir “una presència institucional, perquè és la Diada de Catalunya”. “Haurem de veure com es concreta la presència institucional amb les entitats organitzadores, que ja han dit que garantiran que no es polititzi”, ha detallat en una entrevista al 3/24.

Colau ha explicat que durant l'entrevista que va mantenir amb el president Artur Mas no es va parlar de la manifestació de la Meridiana. Tot i que ha reconegut que hi ha “diferències polítiques molt importants” entre ells, ha recordat que tenen “un rol institucional” a complir. “Tots dos ens hem d'esforçar per mantenir acords”, ha defensat Colau. 

Ada Colau encara no sap si assistirà a la Via Lliure de l'Onze de Setembre que es farà a l'avinguda de la Meridiana. “Hem d'acabar de parlar amb les entitats organitzadores. Jo entenc que haig de tenir una presència institucional perquè és la Diada nacional de Catalunya i Barcelona és la capital. Sóc la batllessa i per tant, d'alguna manera hi ha d'haver una presència institucional”, ha explicat.

També ha remarcat la importància que la manifestació la diversitat ideològica tot i la proximitat de les eleccions del 27-S. “Les entitats organitzadores de la manifestació ja han dit que garantiran que no es polititzi. Jo crec que mantenir aquest caràcter ampli i plural de la Diada és molt important”, ha reflexionat en veu alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia