Política

Junts pel Sí anuncia la llista definitiva del 27-S

Les últimes incorporacions a la candidatura sobiranista són mossèn Ballarín, l'economista Marta Espasa i els músics Joan Reig (Els Pets) i Èric Vergès (Els Catarres)

Unió, Catalunya Sí que es Pot i PSC també registren les seves llistes

Junts pel Sí ha fet públics aquest dimecres els 135 noms de la llista definitiva amb què concorrerà a les eleccions del proper 27 de setembre, amb novetats com la presència de mossèn Ballarín, Marta Espasa, Joan Reig i Èric Vergès.

La candidatura sobiranista unitària ha registrat aquest matí a primera hora els noms dels candidats a les quatre circumscripcions electorals. La llista suma personalitats independents al costat de polítics en actiu.

Les últimes incorporacions que s'han anunciat són les de Josep Maria Ballarín, que tancarà la llista per Lleida (número 15); el músic Èric Vergès (Els Catarres), que serà un dels suplents per Barcelona; el bateria d'Els Pets, Joan Reig i l'exrector de la Universitat Rovira i Virgili, que tancaran la llista per Tarragona en els números 17 i 18, respectivament; l'economista Marta Espasa, que serà suplent per Tarragona, i la diputada no adscrita Marina Geli i l'actual l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que tancaran la candidatura a Girona en la setzena i dissetena posició.

Unió, Catalunya Sí que es Pot, PSC, i Junts pel Sí, els primers a registrar les llistes

Els partits polítics han començat avui a registrar les seves llistes a les quatre circumscripcions per a les eleccions al Parlament del 27 de setembre davant de les corresponents juntes electorals provincials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. El primers a fer-ho han estat Unió, Catalunya Sí que es Pot, PSC i Junts pel Sí.

El termini per explicitar les candidatures electorals arrenca aquest dimecres i acaba el proper dilluns 24 d'agost. PPC, Ciutadans i la CUP han explicat a l'ACN que registraran les seves llistes en els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.