Política

POLÍTICA

El PP acusa el govern d'usar la immigració a favor del procés

L'exalcalde de Badalona i candidat del Partit Popular per a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol, va assegurar ahir que el govern d'Artur Mas utilitza el fenomen immigratori com a “instrument” per beneficiar el procés d'autodeterminació català. Tal com va argumentar el dirigent del PP, l'executiu té en les diverses fundacions pròximes a CDC –com podria ser el cas de l'entitat Nous Catalans, posada en el punt de mira els últims mesos pel partit–, una via per difondre l'anhel sobiranista a les comunitats estrangeres residents al país.

D'altra banda, García Albiol es va referir a la mort del venedor del top manta a Salou la setmana passada i va puntualitzar que, en el cas de ser elegit president de la Generalitat, les seves polítiques es basarien, primer, a donar “suport” als Mossos d'Esquadra, qüestió que, per García Albiol, no ha fet Artur Mas. “Després, evidentment, aplicaria la legalitat”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia