Política

Unió vol un centre d'inspecció sanitària de la carn a Vilamalla

Xavier Dilmé, cap de llista d'Unió a Girona, va dir ahir que el seu partit impulsarà la creació a Vilamalla d'un centre d'inspecció sanitària de la carn, dins l'àmbit del futur centre intermodal d'aquest municipi. Segons Dilmé, aquesta nova instal·lació és viable i haurà de concretar-se ben aviat. “Tindrà un gran valor afegit per al territori que les empreses no hagin de desplaçar-se, per exemple a Barcelona, per fer aquest tràmit”, va recalcar el cap de llista. Dilmé va visitar ahir les instal·lacions de Vilamalla amb l'eurodiputat d'Unió, Francesc Gambús, i l'alcalde, Carles Àlvarez.

El candidat i l'eurodiputat es van comprometre a treballar per les inversions necessàries que reforcin i consolidin el paper estratègic de Vilamalla en l'àmbit logístic i la connectivitat amb Europa. Van recalcar que “l'Estat ha assumit el compromís” de fer arribar l'ample europeu al futur centre intermodal, com a molt tard l'any vinent. “És un projecte d'una suma importància per al territori”, diu Dilmé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia