Política

Les pensions i l'absència de Mas centren la primera part del debat del 27-S a TV3

La resta de candidats retreuen a Junts pel Sí que el president de la Generalitat no estigui “retent comptes” de l'obra de govern

La viabilitat o no de les pensions en una eventual Catalunya independent ha estat un dels temes que ha enfrontat els líders de les set principals candidatures polítiques que es presenten a les eleccions catalanes del proper 27 de setembre durant el debat televisiu d'aquest diumenge a la nit a TV3.

L'altra gran qüestió que ha centrat la primera part del programa ha estat l'absència en el debat del president de la Generalitat i número 4 de la llista de Junts pel Sí, Artur Mas. Tota la resta de formacions han retret al número 1 de la candidatura sobiranista, Raül Romeva, que sigui ell i no Mas qui estigui debatent.

En concret, han criticat que d'aquesta manera Mas evita retre “comptes de l'obra de govern” i no es fa “balanç” del que ha fet l'executiu català en els darrers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia