L'alcaldessa de Torrent nega documentació oficial a l'oposició

Es convoca el Consell d'Administració de Nous Espais però no s'entrega cap informe de l'ordre del dia

Després que els grups de l'oposició van demanar ara fa uns dies la reunió del Consell d'Administració de Nous Espais, la presidenta i alcaldessa de la localitat ha realitzat la convocatòria, però sense prendre en consideració els punts sol·licitats pels socialistes i els nacionalistes torrentins.

Però a més d'això, l'ordre de la reunió no va acompanyat de la preceptiva documentació, entre la que hauria d'haver-se lliurat la sentència del jutjat que estableix com a improcedent l'acomiadament de l'exgerent d'aquesta empresa pública d'urbanisme.

Per als dos grups polítics que configuren l'oposició al govern de Mª Josep Català, «el que estem vivint és una autèntica burla als interessos de la ciutat i als procediments de la cortesia i norma parlamentària».

Tots dos síndics denuncien igualment que el regidor d'Urbanisme, Santiago Martí, haja ocultat durant una setmana, dues cartes que l'exgerent de Nous Espais els havia remés per tal d'informar-los sobre la seua situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.