Política

Jordi Cuixart (Òmnium) està convençut de l'acord entre JxSí i la CUP

Òmnium Cultural proclamarà aquest dissabte l'empresari nou president

El president entrant d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, s'ha mostrat convençut aquest dissabte que JxSí i la CUP arribaran a un acord per formar el nou govern de la Generalitat, i ha assegurat que no entendria que les dues formacions no tinguessin “sentit d'Estat”.

Ho ha dit en una entrevista a Catalunya Informació, en què ha demanat la responsabilitat de JxSí i la CUP per posar el procés sobiranista “per sobre” de les seves diferències.

L'empresari Jordi Cuixart serà proclamat nou president d'Òmnium Cultural aquest dissabte a l'assemblea general que l'entitat farà a Barcelona.

La candidatura de Cuixart, amb el nom ‘Òmnium, compromís amb el demà', és l'única que s'ha presentat per renovar la junta directiva a l'assemblea, on s'escolliran 19 nous càrrecs d'un total de 24 -segueixen el tresorer Pere Carles Subirà i quatre vocals-.

El nou president substituirà Quim Torra, que havia assumit la presidència de manera temporal després que Muriel Casals deixés el seu càrrec per concórrer en una candidatura a les eleccions del 27-S, i no renovarà “per motius personals”, segons l'entitat.

Cuixart va néixer a Santa Perpètua de Mogoda i viu a Sabadell (Barcelona), és industrial, membre fundador de la fundació privada d'empresaris FemCat i soci d'Òmnium des del 1996.

L'assemblea es farà a l'Hotel Barcelona Center, començarà a les 11 hores i durant la jornada també s'aprovaran el pressupost i el pla de treball per al 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia