Política

Turull, Buch i Munté reuneixen 120 persones a Gironella per debatre sobre el futur de CDC

Els convocants impulsen una pluja d'idees sobre com millorar el partit però sense buscar adhesions de cara al congrés

El president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull; l'alcalde de Premià de Mar i president de l'ACM, Miquel Buch; la portaveu i consellera del Govern, Neus Munté; i el diputat i president de CDC del Bages, David Bonvehí, han convocat aquest dissabte unes 120 persones a Gironella (Berguedà) per fer un debat obert sobre el futur de CDC, segons han explicat a l'ACN fonts properes. La intenció dels convocants ha estat generar una pluja d'idees sobre com millorar el partit a partir del 21 de maig, quan ja es conegui el resultat de la consulta interna que decidirà si es funda una nova formació política o si es renova la Convergència actual. L'acte ha durat unes tres hores i ha comptat amb la participació de diferents quadres del partit com Joaquim Forn, portaveu de CiU a l'Ajuntament de Barcelona; la diputada tortosina al Parlament, Meritxell Roigé, o la consellera de Governació, Meritxell Borràs.

Segons les mateixes fonts, també hi han assistit militants que han col·laborat amb corrents del partit com Llibergència i Generació Llibertat. I és que la intenció dels convocants era celebrar un acte obert i transversal sense que suposés formalitzar adhesions de cara el congrés que Convergència celebrarà el 8, 9 i 10 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia