Política

Marta Sibina apel·la a canviar la manera de fer política “pensant en la gent”

La cap de llista d'En Comú Podem demana el suport dels gironins perquè “en saben molt, de fer fora el PP”, i aquest és un dels objectius de la candidatura

“Som una candidatura de gent normal i comú, infermeres, mestres, veïnes o aturades”, va dir a tall de presentació Marta Sibina, cap de llista d'En Comú Podem a Girona. En l'acte d'inici de campanya, Sibina es va definir ahir com una d'aquestes “persones normals cansades d'aquesta situació a la qual ens ha portat una certa manera de fer política”. Per això un dels eixos principals de la candidatura serà canviar aquesta manera de fer política, “pensant en la gent i no en les elits i en el poder”, va dir la candidata.

A l'acte també l'acompanyava el numero dos de la candidatura, Joan Luengo, que va recalcar que començaven la campanya amb més il·lusió que mai perquè durant els quatre últims mesos al Congrés els seus companys de candidatura han estat fent “una feina tant en l'àmbit nacional com en el territorial que avui ens dóna la raó i ens avala”.

Desgranant els seus eixos de campanya, Sibina va recalcar que anaven a Madrid “molt fermament”, a defensar el dret a decidir de tots els catalans i catalanes, a proposar el referèndum. També va assegurar que tenien “moltes ganes de fer fora el PP, que és el partit més corrupte d'Europa”.

Per la candidata d'En Comú Podem, l'alternativa que es planteja és triar unes institucions al servei de la gent o unes institucions “podrides com estan ara”.

Crida als gironins

Per això la cap de llista va fer una crida als gironins i gironines i els va demanar el vot perquè, segons va dir: “Els gironins en saben molt, de fer fora el PP.” Els candidats d'En Comú Podem van tancar aquest primer acte de campanya que havia estat convocat al parc del Migdia de Girona fent una crida a la participació amb l'argument que “l'esperança del PP és que hi haurà molta abstenció, i no es pot quedar cap vot a casa”. Sibina i Luengo van deixar clar que aspiren a millorar resultats i que l'objectiu és aconseguir un segon diputat a la demarcació.

LA FRASE

Tenim moltes ganes de fer fora el PP, perquè és el partit més corrupte d'Europa
Marta Sibina
Cap de llista per Girona de la llista en comú podem


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona

Vilafant es dota d’un reglament de participació

VILAFANT
política

Retrets d’ERC i Junts a Sánchez per oferir regeneració tard i malament

madrid
Jordi Cordon Pulido
Portaveu de Compromís amb Torroella i l’Estartit (CambTE), a l’oposició

“No veiem clar el projecte de la Fundació Cousteau”

Torroella de Montgrí
ERC denuncia Tolo Moya

ERC denuncia Tolo Moya

estats units

Biden demana la prohibició de l’arma amb què van disparar contra Trump

barcelona