Política

Domènech presenta En Comú Podem com l'única alternativa “per fer fora del poder” els “fills” d'Aznar

El candidat de la confluència d'esquerres planteja el 26-J com una batalla de Catalunya contra el PP

Adverteix que per fer el ‘sorpasso' als populars cal “derrotar el desànim i l'abstenció

L'apel·lació al vot útil ha entrat aquest divendres en la campanya d'En Comú Podem per les eleccions espanyoles del proper 26 de juny.

“Una campanya contra el PP”. Aquesta és la idea que pensa desenvolupar En Comú Podem durant els propers 15 dies. El govern popular s'ha convertit des del minut zero en la diana de les crítiques dels comuns, que aquest divendres i davant d'un centenar de persones a Vilanova i la Geltrú han definit el 26-J com una “batalla” contra el PP.

“Ningú pot oblidar quina és la batalla. Hem de fer fora el PP del govern d'una vegada. És una batalla contra el PP, el partit de la por”, ha deixat clar Domènech.

El candidat de la confluència d'esquerres ha defugit la confrontació amb la resta de forces polítiques catalanes. “No es dirimeix una batalla entre forces d'aquest país, entre forces que reclamen una democràcia real i el dret a poder-ho decidir tot. No es dirimeix una batalla entre els fills, que no són tants, de la llibertat, igualtat i fraternitat. Perquè si aquesta fos la batalla estaríem donant la raó a José María Aznar”, ha sentenciat.

Per tant, segons ell, la batalla és “per fer fora el PP i els fills de José María Aznar del govern” espanyol.

En aquest context, ha erigit En Comú Podem a Catalunya i Units Podem a l'Estat com els partits que aspiren a fer el sorpasso que els situï amb possibilitats d'encapçalar el futur govern de l'Estat. “El 26-J hi ha un sol combat. O nosaltres o ells. O En comú Podem, el poble, els catalans o el PP”, ha sentenciat.

L'abstenció és el principal motiu de preocupació de la confluència, que tem que les seves bones perspectives electorals relaxin els votants d'En Comú Podem i es quedin a casa el 26-J. “Per guanyar el PP hem de derrotar el desànim i l'abstenció”, ha subratllat.

A més de Domènech, al míting de Vilanova també hi ha participat la número 2 per Barcelona, Lucía Martín, el número 5 per Barcelona, Raimundo Viejo i la candidata al Senat Maria Freixanet. Aquesta última ha reclamat implicació ciutadana també al Senat per evitar que el PP repeteixi la majoria absoluta a la cambra alta: “el Senat s'ha convertit en el botó d'emergència del PP per bloquejar-ho tot”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.