Política

Eleccions 26-j

Domènech lamenta que ERC hagi convertit la campanya en una “obsessió electoral” contra En Comú Podem

El candidat de la confluència d'esquerres recorda a Junqueras que “l'adversari de Catalunya” és el PP

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha lamentat aquest dimecres les crítiques que estan rebent per part d'ERC des de l'inici de la campanya. “Observem amb franca preocupació que la campanya d'un partit d'esquerres i sobiranista com ERC s'hagi convertit gairebé obsessivament en una campanya contra un altre partit d'esquerres i sobiranista com nosaltres”, ha apuntat. Segons Domènech, les declaracions del cap de llista republicà, Gabriel Rufián, i del president del partit, Oriol Junqueras han generat “preocupació” en En Comú Podem en comprovar que “han convertit aquestes eleccions en una obsessió electoral contra nosaltres”. “És incomprensible”, ha afegit tot recordant-los que “l'adversari de Catalunya” és el PP.

“Sembla que l'únic missatge que tenen és contra nosaltres. El missatge del no”, ha insistit. El líder de la confluència d'esquerres catalana ha remarcat que, per fer tot el que reclama ERC primer s'hauria de fer fora el PP del poder.

Domènech, Rufián i Homs coincideixen a la pastisseria Escribá

Precisament aquest dimecres al matí Domènech i Rufián han coincidit en un acte a la pastisseria Escribà de Barcelona, que ha ideat en motiu de les pròximes eleccions al Congrés dels Diputats la Coca del 26J' amb les cares dels candidats.

La coca és una combinació de brioix i fruita de temporada, inspirada en la tradicional coca de Sant Joan que conté sis peces de xocolata on es reprodueixen les caricatures dels candidats creades pel dibuixant Joan Vizcarra. Així doncs, a la pastisseria es podrà adquirir la 'Coca del 26-J' amb les cares dels caps de llista Mariano Rajoy, del PP; Pedro Sánchez, del PSOE; Albert Rivera, de Ciutadans; Gabriel Rufián, d'ERC; Francesc Homs, de CDC, i Xavier Domènech d'En Comú Podem. A l'acte de presentació hi han assistit Homs, Domènech i Rufián, així com Dolors Montserrat, candidata número 4 del PPC per Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.