Política

Eleccions 26-j

Rajoy alerta d'una entesa entre el C's, el PSOE i Podem després del 26-J

El president del PP recorda que “ja ho van intentar” sense èxit després del 20-D i augura que tampoc ho aconseguiran ara

El líder popular acusa el PSOE d'“irresponsable” per pactar amb Podem a Barcelona i Madrid

El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest divendres que a les eleccions del 26-J els electors només poden triar entre dues opcions: “Una és el PP, i l'altra és C's més el PSOE més Podem”. Rajoy ha argumentat que aquestes tres formacions “ja ho van intentar [pactar] el 20-D i no van poder, perquè C's i el PSOE sols no hi arribaven [a la majoria absoluta per poder formar govern], ni hi arriben ara”.

En un acte de la campanya del PP a Guadalajara, el candidat popular ha posat l'accent en la formació d'Albert Rivera, que condiciona qualsevol acord amb els populars amb el relleu de Rajoy. “Hi ha gent que no té experiència, que parla de tot i tot ho resol en 48 hores” perquè “aquests de la nova política són magnífics”, ha ironitzat.

El líder del PP ha reivindicat el valor de l'experiència i ha assegurat que governar “és molt difícil”. “No n'hi ha prou amb insultar, posar-se amb un o parlar de pactes”, sinó que cal “parlar dels problemes reals de les persones” que és del que “no estan parlant” els adversaris del PP, ha dit.

Rajoy també ha dedicat algunes paraules als dirigents del PSOE, als que ha acusat de ser uns “irresponsables” per haver permès que Podem governi a ciutats com Madrid i Barcelona. Segons ell, la gestió de Manuela Camena a Madrid ha provocat la “pèrdua de milers de llocs de treball”, per “purs perjudicis ideològics”.

Al seu parer, “passa el mateix a Barcelona” on “al segle XXI, a una de les ciutats que reben més turistes del món, a algú se li acudeix que no es poden construir més hotels de cinc estrelles perquè són de cinc estrelles”. “Tota la gent que s'hi podria guanyar la vida dignament i el que podia suposar d'augment de turistes i de riquesa per a la gent no li importa”, ha etzibat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona
Política

El PSC tornaria a guanyar les eleccions, per davant de Junts i ERC, segons el CEO

barcelona
Estat Francès

Almenys set morts en l’incendi d’un edifici d’habitatges a Niça

Barcelona
judicial

El Suprem confirma la condemna a un mosso que va agredir al periodista Jesús Rodríguez

barcelona
Estats Units

Biden dona positiu en Covid-19 i atura temporalment la campanya

Barcelona