Política

POLÍTICA

La PAH interromp l'acte de Rajoy, que demana a Iglesias que “no enviï més manifestants”

Un grup de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Lleida s'ha manifestat a l'exterior de La Llotja on se celebrava el míting del PP

Els populars també fan fora de l'acte el portaveu d'En Comú a l'Ajuntament de Lleida

Dos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han irromput aquest diumenge durant l'acte a Lleida del president en funcions i candidat del PP a la presidència, Mariano Rajoy, que ha ironitzat sobre aquests fets demanant a Pablo Iglesias (Units Podem) que “no enviï més manifestants”.

Quan havien transcorregut amb prou feines tres minuts des que Rajoy iniciés la seva intervenció en el seu míting a La Llotja de Lleida, dues persones del públic s'han aixecat portant les habituals samarretes verdes de la PAH i llançant consignes contra Rajoy i el PP, i han estat desallotjats de l'auditori al moment entre esbroncades.

Precisament, a uns metres de l'entrada de l'edifici s'han manifestat una trentena de membres de la PAH, separats per un cordó policial.

“Ja puc?”, ha prosseguit Rajoy després d'aquests fets. “S'haurà de demanar a Iglesias que no ens enviï més manifestants. No és que tinguem cap problema, però si els envia una mica més tard, ells són més feliços i nosaltres també”.

A més d'aquesta protesta, just abans que s'iniciés el míting del PP, membres de l'organització del partit han obligat a abandonar l'auditori al portaveu de Comú de Lleida a l'Ajuntament de la ciutat, Carlos González, que es trobava assegut entre el públic.

En el seu compte de Twitter, González confirmava que l'havien “fet fora” de l'acte “per motius ideològics”: “Quan un míting el converteixen en un acte privat i un ciutadà és expulsat per tenir altres idees, diguin vostès en quina democràcia estem”, ha criticat el dirigent de Comú de Lleida, formació vinculada a En Comú Podem i Podem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia