Política

Lloret (CiU) vol que ERC faci fora Saurina

L'exbatlle ho va anunciar en un acte públic fet a la sala municipal

L'exalcalde de Bàscara Lluís Lloret va demanar públicament als regidors d'ERC a l'Ajuntament que facin fora el seu alcalde, Narcís Saurina, i que en posin un altre en el seu lloc. Si ho fan, ell es va comprometre a donar-los el suport i les seves funcions de govern. En l'exposició pública feta divendres al vespre a la sala municipal, Lluís Lloret va desmentir tots els comptes exposats per l'alcalde actual, Narcís Saurina, (ERC), que, des del públic, va rebatre també diversos dels punts exposats. En l'acte es va evidenciar una vegada més l'enfrontament entre Saurina i Lloret, que es van acusar de tot el possible.

Quan l'acte estava ja avançat, Saurina va fer públic que l'Ajuntament havia rebut recentment un requeriment d'Hisenda en què li reclamava 8.500 euros. Segons va explicar Saurina, el 2012, a causa d'un deute personal, es va demanar que s'embargués el sou a Lloret: “Però sembla que no van fer el que se'ls demanava perquè ara ens reclamen 8.500 euros a nosaltres, que no tenim res a veure-hi.” L'exalcalde Lluís Lloret va escoltar l'exposició de Saurina i va negar que tingués res pendent amb Hisenda.

Durant l'acte, Lloret va acusar els mitjans de comunicació de manipular la realitat i d'haver fet campanya d'intoxicació per Saurina. “Sap greu perquè us menteix continuadament”, va afirmar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia