Successos

Un despreniment causa un ferit a la mina de Súria

Un treballador de les mines del Bages d'Iberpotash va resultar ferit greument ahir al matí després que li caigués a sobre una pedra que es va desprendre d'una de les galeries. Segons va informar l'empresa, l'accident va tenir lloc a les nou del matí dins la mina de Cabanasses, quan el despreniment d'un llis lateral del parament va ferir el treballador, veí de Súria de 43 anys.

L'operari va ser traslladat amb helicòpter medicalitzat del SEM a l'hospital Parc Taulí de Sabadell amb un “possible politraumatisme a les cames”, segons va indicar l'empresa. Ahir, les causes de l'accident encara es desconeixien. Iberpotash va dir que s'obrirà una investigació per determinar-les. La firma minera també va informar que “els membres dels comitès d'empresa i les autoritats locals i de l'administració” van ser “degudament informats” de l'accident i va voler reiterar “el ferm compromís per la seguretat del seus operaris i col·laboradors”, que assegura que són un “eix fonamental” de la seva política empresarial.

Es dona el cas que aquest diumenge hi va haver un altre accident a l'interior de la mina de Súria. Tal com va publicar aquest diari, un operari va resultar ferit, també a les cames, després d'enganxar-se amb un dels ferros de la cinta que transporta el mineral. Ahir, Iberpotash va indicar que les seves ferides no són de gravetat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]