Successos

Un home venta un cop de peu a la cara d'un policia

Els fets van tenir lloc a la zona de bars del carrer Miquel Rosset de Cadaqués

Una nombrosa baralla en una zona d'oci nocturn coneguda com la Felipa de Cadaqués a les sis de la matinada de dissabte va acabar amb un jove detingut per haver agredit d'una puntada de peu a la cara un agent de la policia local. Tot plegat va passar durant la matinada del 20 de maig quan un grup de joves es va començar a barallar al carrer Miquel Rosset de la localitat altempordanesa.

Arran de la discussió, alguns dels testimonis van trucar als serveis d'emergències i una patrulla de la policia local de Cadaqués es va presentar a la zona i va ser aleshores quan es van sumar a la baralla una desena de persones més. Tot i que els agents van intentar calmar-los, al final van haver de demanar reforços als Mossos d'Esquadra, en veure que un dels joves va agredir un agent d'una puntada de peu a la cara. El detingut, que té coneixements d'arts marcials, va fracturar el pòmul al policia i li va ferir greument l'ull.

Al final els Mossos d'Esquadra van intervenir-hi i es van emportar detingut el jove, que està previst que passi a disposició del jutge de Figueres aquest diumenge, acusat d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat. La policia es va emportar les imatges d'una càmera de seguretat d'un restaurant de la zona per poder investigar els fets, a més d'identificar els autors de la baralla.

Reacció de l'Ajuntament

Els fets han provocat la reacció immediata de l'Ajuntament de Cadaqués, que ha decidit personar-se com a acusació particular contra el jove que va agredir el policia. El seu alcalde, Josep Lloret, diu que “és inadmissible” i ha desitjat una ràpida recuperació a l'agent ferit. Lloret també ha confirmat que ja han demanat i obtingut el permís per poder instal·lar tres càmeres de seguretat en aquesta zona d'oci de Cadaqués. El batlle, però, ha reclamat més presència dels Mossos. “Som conscients del dèficit de personal que tenen, però volem més vigilància sobretot a l'estiu”, ha reblat Lloret.

LA FRASE

Som conscients del dèficit de personal que tenen, però volem més vigilància sobretot a l'estiu
Josep Lloret
alcalde de cadaqués


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia