Un camioner perd el control del vehicle, al polígon de Valls, s'encasta contra dos turisme i provoca un ferit greu

La pluja hauria estat la causa més probable del sinistre

El conductor d'un turisme Citroën Xsara, un veí de Valls, de nacionalitat marroquina va resultar ferit greument en l'accident de trànsit, després de ser envestit pel camió de la marca Iveco, que circulava en direcció a Valls.

El conductor del camió, un veí d'Alcover, de 48 anys, i de nacionalitat espanyola, va perdre el control del vehicle, probablement a causa de la pluja que queia en aquella hora, la una del migdia, i va topar contra el Citroën Xsara. El conductor d'aquest turisme va fer-se ferides greus i tot i que inicialment va ser diagnosticat com a ferit lleu, les proves posteriors que se li van practicar al Pius Hospital van detectar un traumatisme cranioencefàlic sever que va obligar a traslladar la víctima a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. El camioner que no va poder recuperar el control del vehicle també va impactar, posteriorment, contra un Nissan Patrol, conduït per un veí de Valls, de nacionalitat espanyola, i de 70 anys, que va sortir il·lès de l'impacte.

La policia local amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra va haver de regular el trànsit a la zona i la circulació va quedar tallada en un dels dos carrils, per aquest motiu es va habilitar els vials addicionals del polígon per poder donar pas als vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.