Successos

SUCCESOS

Es crema un autocar a Tossa i els 46 viatgers se salven

El vehicle venia de Barcelona i portava gent que anava a passar uns dies en diferents allotjaments de Tossa

El xofer va fer baixar els passatgers quan va veure les flames al motor

Un autocar que es dirigia cap a Tossa es va cremar totalment ahir al migdia i els 46 passatgers van poder sortir il·lesos i pel seu propi peu del vehicle.

L’autocar, de l’empresa Calella Moventis, venia de Barcelona i transportava 46 viatgers que es dirigien a passar uns dies de vacances a diferents hotels i allotjaments de Tossa de Mar. Quan circulava per la carretera GI-682, la que uneix Lloret i Tossa, l’autocar es va encendre. Les flames van començar a darrere, per la part del motor, i tot fa pensar que va ser per un problema mecànic. En adonar-se del foc, el xofer va aturar l’autocar al mig de la carretera, a l’altura del quilòmetre 18, entre Mas Carbotí i Santa Maria de Llorell, i va desallotjar els passatgers, que van poder sortir sense patir cap mal. També va avisar emergències i aviat van arribar-hi la policia local de Tossa, els Bombers i els Mossos. Els Bombers hi van enviar sis dotacions per terra que van apagar l’autocar, però també un helicòpter per controlar que el foc del vehicle no agafés els marges, ja que el tram de carretera passa per zona boscosa. L’empresa de l’autocar sinistrat va enviar un microbús que es va ocupar de fer viatges i traslladar els viatgers fins a Tossa. Tot i que l’autocar va quedar ben cremat, els passatgers van poder recuperar els equipatges que eren a la bodega i que no s’havien cremat.

L’accident va obligar a fer talls de circulació a la carretera mentre duraven les tasques d’extinció i fins que no es va haver retirat l’autocar, i es van formar cues de fins a 1 quilòmetre. A les dues de la tarda es va retirar el vehicle sinistrat i la circulació es va normalitzar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia