Successos

Cop gihadista a Catalunya

Millo fa una crida a deixar treballar els experts

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, va evitar crear ahir més polèmica sobre la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat i va fer una crida als polítics perquè deixen treballar els experts. “No deixaré que ningú embruti la imatge de cap cos. Deixem que els professionals tirin endavant la investigació, estic convençut que ningú ha actuat de mala fe”, va dir Millo després de reunir-se a l’ajuntament d’Alcanar amb el govern municipal i representants dels cossos de seguretat. Amb tot, el delegat del govern espanyol sosté que caldrà avaluar posteriorment tots els fets per millorar la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat. Els Mossos van admetre ahir que havien refusat la col·laboració dels Tedax de la Guàrdia Civil després de la primera explosió al xalet dels terroristes d’Alcanar-Platja (la nit abans dels atemptats a Barcelona i Cambrils) perquè ja tenien els seus efectius preparats.

D’altra banda, Millo va reconèixer l’“exemplar” reacció de la ciutadania d’Alcanar després de l’explosió. Actualment, només queda un habitatge desallotjat de manera permanent, mentre que altres veïns són desallotjats durant el dia en funció de la feina de desenrunament, que fa ampliar el perímetre de seguretat. Els afectats han iniciat els tràmits per reclamar indemnització com a víctimes del terrorisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia