Successos

trànsit

accidents mortals

Tres morts en dos accidents, a les Terres de l’Ebre i al Vallès Oriental

Tràgic inici de cap de setmana llarg a les carreteres catalanes. Tres persones van morir en dos accidents de trànsit: l’un al Vallès i l’altre a les Terres de l’Ebre. El sinistre més greu va deixar dues persones mortes i tres més de ferides en un accident a la C-12, al seu pas per Amposta. Segons el Servei Català del Trànsit, l’accident va tenir lloc abans de la mitjanit de dimecres al quilòmetre 5 de la carretera C-12, que uneix Amposta amb Tortosa i que segueix fins a Lleida. Com a conseqüència de la col·lisió, van morir el conductor i la passatgera davantera d’una furgoneta. Es tracta d’E.M.C, un home de 72 anys veí de Sant Jaume d’Enveja, i de R.V.C, una dona de 72 anys i veïna de Tortosa. Pel que fa als ferits, van ser traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. D’altra banda, la C-12 va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins poc abans de les dues de la matinada.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ahir al matí, el conductor d’un turisme va morir i dues persones més van resultar ferides, amb pronòstic greu i menys greu, en una col·lisió entre dos vehicles a la BV-1433, al seu pas per les Franqueses del Vallès. El sinistre es va produir quan passaven pocs minuts de les onze del matí, a l’altura del punt quilomètric 1. Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos helicòpters i dues ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia