Successos

Atraca en un estanc i s’endú uns 2.600 euros en tabac

Els fets es van produir a Sant Gregori

El lladre, que anava armat amb un ganivet gros, va causar un esquinç al canell al fill de la mestressa

L’home també va sostreure 1.500 euros en efectiu

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per identificar l’autor d’un atracament que va tenir lloc en un estanc situat a l’avinguda Girona de Sant Gregori. Els fets es van registrar dijous, poc després de la cinc de la tarda. Un home, d’entre 30 i 40 anys d’edat, va entrar a l’establiment mentre el fill de la propietària es trobava dins del magatzem. El lladre, que va actuar amb la cara descoberta, fa 1,70 metres d’alt, aproximadament, i portava un jersei de color verd. Va passar a l’altre costat del mostrador i quan el fill de la mestressa va anar del magatzem cap a la botiga, l’acusat el va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions. Els dos homes van forcejar i el lladre va agredir l’estanquer. Li va donar un cop al cap i li va ocasionar un esquinç al canell. A continuació, va sostreure uns 1.500 euros en efectiu de la recaptació i va endur-se també dotze cartrons de tabac de les lleixes –els paquets estan valorats, en el seu conjunt, en 2.600 euros–. L’home va sortir corrents i fuginr en direcció a Canet d’Adri. La víctima, per la seva banda, va alertar els Mossos, que van realitzar la inspecció ocular al negoci i van efectuar una recerca per l’exterior per intentar localitzar el sospitós, de moment sense èxit.

Segon cas en pocs dies

Malauradament, es tracta del segon robatori de què ha estat objecte aquest estanc en pocs dies. Diumenge passat, un altre lladre es va emportar loteria de Nadal valorada en 400 euros. L’episodi va succeir al migdia, si bé en aquest cas no va exercir violència. L’home, que també anava a cara descoberta, va arreplegar una tira de bitllets i va fugir.

Altres episodis recents

Durant els darrers mesos s’han originat diversos atracaments i robatoris en estancs de la demarcació. A l’agost, la policia va detenir un home de 42 anys que va intentar robar a l’estanc del barri de Fontajau de Girona amb una escopeta. L’arma era antiga, estava rovellada i inutilitzada, si bé se’n va servir per intimidar els propietaris i treballadors. L’amo de l’estanc, però, li va plantar cara i va haver de fugir. Els Mossos el van arrestar poc després i va ingressar a la presó per ordre judicial.

També al juny, els Mossos van detenir una parella que va cometre dos atracaments. El primer, en una fleca de Figueres i el segon, a l’estanc de Mata. Qui perpetrava els robatoris era la dona, que anava armada amb una pistola. A l’estanc, va amenaçar el propietari amb l’arma i va aconseguir que li donés els diners de la caixa. L’amo, però, la va seguir i va poder veure com pujava en un cotxe. Se’n va apuntar la matrícula i va alertar els Mossos, que van concloure la investigació amb èxit.

LA DATA

26.10.17
Els agents van ser alertats a les 15 h per un robatori a l’Espai Gironès i, dues hores després, un a Sant Gregori.

Forcen una vitrina i roben peces d’or

Dos lladres van forçar dijous una vitrina de la joieria José Luis de l’Espai Gironès de Salt i es van endur set peces d’or, valorades en un total de 5.000 euros. Els Mossos van rebre l’avís poc abans de les 15 hores, quan des de l’establiment van activar el polsador d’atracaments. Els delinqüents haurien aprofitat un suposat oblit d’una treballadora per forçar la vitrina amb una targeta o un tornavís, sense causar pràcticament danys visibles, i van agafar un grapat de les joies exposades. L’empleada va poder facilitar la descripció dels dos lladres. Un seria un home d’uns 60 anys, baix, morè, calb i que portava pantalons grisos i sabates negres. L’altre tindria uns 40 anys i anava amb pantaló beix i camisa blava. Els Mossos han obert una investigació per identificar els acusats del robatori amb força. Al centre comercial de l’Espai Gironès hi ha un videovigilància que podria resultar d’utilitat per a les gestions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia