Successos

Successos

Assalten empreses a Hostalric i Salt i els detenen a Terrassa

Els Mossos van detenir diumenge passat a Terrassa tres homes (un bosnià, un romanès i un croat) sospitosos de tres assalts a empreses de Salt, Hostalric i Terrassa, on en ser descoberts es van enfrontar als policies colpejant-los amb un mall.

El diumenge 5 de novembre, a les vuit del vespre va saltar l’alarma a l’empresa Norauto de Salt. Els lladres havien entrat a l’empresa a través d’una finestra de metacrilat de la porta principal i havien intentat sostreure, sense èxit, la caixa forta. Els Mossos van iniciar recerca per trobar els lladres, que van fugir amb un cotxe. Al cap d’una estona, es va rebre un nou avís d’alarma de robatori en una empresa panificadora a Hostalric. En aquest cas, els lladres van sostreure una caixa metàl·lica, que contenia uns quatre-cents euros, i van fugir. Pels volts de les 22 hores de diumenge, els Mossos van detectar els sospitosos quan intentaven forçar amb una pota de cabra un taller de vehicles, en un polígon comercial de Terrassa i van decidir fer un seguiment discret. Els lladres van reaccionar violentament i van esgrimir un mall i una pota de cabra i van ferir alguns agents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia