Successos

Nou incendi al Poble-sec

Un foc crema afecta un bloc de pisos al Paral·lel

Almenys una persona ha resultat ferida de gravetat menor

Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona treballen aquest vespre en un incendi que afecta un bloc de pisos situats al número 87 de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona, al barri del Poble-sec. Almenys una persona ha resultat ferida.

El foc s’ha declarat a dos quarts de nou i ha afectat la quarta planta de l’edifici. Cap a dos quarts de deu de la nit els Bombers de la ciutat ja l’han donat per extingit i han informat que els efectius feien tasques de revisió i ventilació dels habitatges afectats.

Una persona ha resultat ferida de gravetat menor, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat sis ambulàncies al lloc.

El sinistre també ha mobilitzat diverses unitats dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que han acordonat la zona i tallat el trànsit al Paral·lel entre els carrers de Tapioles i Salvà.

L’edifici afectat allotja part de l’Hotel Paral·lel –la majoria del qual se situa al 5-7 del carrer Poeta Cabanyes– però les instal·lacions d’aquest establiment al bloc, situades als pisos inferiors, no haurien resultat afectades pel foc, sinó un habitatge que hi ha per sobre.

Aquest és el segon incendi en pocs dies al Poble-sec. El passat dissabte un foc va cremar part de l’Hotel Coronado, al carrer Nou de la Rambla. Una persona va morir i quatre més van resultar ferides arran d’aquest sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia