Punt divers

El vi artesanal 'Feixes del Port' del Port de la Selva ja es ven a restaurants d'Amèrica, Àsia i Europa

COMARQUES GIRONINES

El vi artesanal 'Feixes del Port', obtingut amb raïm criat a la vinya municipal del Port de la Selva, ja es ven a restaurants d'Amèrica, Àsia i Europa. Mitjançant l'empresa de comercialització de vins i caves Joan Sardà, aquest vi es pot trobar a establiments selectes d'Estats Units, la Xina, el Japó, Cuba, Costa Rica, Mèxic, Santo Domingo i Alemanya. Precisament, aquest dijous ha començat la verema a la vinya municipal del Port de la Selva, que fa poc menys de dues hectàrees de superfície. L'any passat es van recollir 16.826 quilos de raïm, que van permetre produir 16.000 ampolles d'aquest vi de qualitat. La verema, a més, també es converteix en una festa per als escolars del CEIP Les Clisques, que es desplacen fins a la vinya per conèixer de primera mà com es recol•lecta el fruit del cep.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.