Successos

Detenen dos joves a Palafrugell per provocar dos incendis en plena onada de calor

Els nois van encendre una zona d’arbustos propera a l’autovia i una altra de canyissars del camí de ronda

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut dos joves per provocar dos incendis en plena onada de calor i quan el municipi es troba dins el nivell 3 del Pla Alfa. Els fets van tenir lloc aquest diumenge a primera hora del matí. Els dos nois, que anaven en bicicleta, van encendre primer una zona d’arbustos i matolls propera a l’autovia entre Palafrugell i Calella. I poc després, també van calar foc a una zona de canyissars propera al camí de ronda que porta cap al poble. Gràcies a l’alerta d’uns testimonis, que van trucar a comissaria, els agents van poder avisar ràpidament els Bombers i la cosa no va anar a més. La policia va localitzar poc després els joves, que duien un encenedor al damunt, i els va detenir pel delicte.

Els dos joves van actuar a primera hora del matí de diumenge. Poc després de les set del matí, la Policia Local va rebre la trucada d’uns testimonis alertant que una zona d’arbustos s’estava cremant. Les flames afectaven un espai a tocar de la benzinera que hi ha a l’autovia entre Palafrugell i Calella.

Una patrulla es va acostar fins al lloc i van alertar els Bombers per evitar que les flames s’escampessin. Mentre es trobaven allà, els agents van poder veure com dos nois fugien en bicicleta. Poc després, la Policia va rebre l’alerta d’un altre incendi. En aquest cas, s’estaven cremant uns canyissars propers al camí de ronda que va cap a Palafrugell.

Després que els Bombers apaguessin aquest altre foc, la policia va començar a buscar els dos nois i els va trobar poc després. Un d’ells portava un encenedor de color blau al damunt. Per això, els agents els van detenir per un delicte d’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia