Punt divers

Veïns de Mataró denuncien que Telefónica els sotmet al "soroll insuportable" d'un generador des del 2004

Diversos veïns del Camí del Mig de Mataró (Maresme) porten denunciant des de fa tres anys que Telefónica els sotmet al "soroll insuportable" d'un grup electrogen. Exigeixen que es traslladi aquest generador, carregat amb 6.000 litres de gasoil, a un polígon industrial, ja que ara suposa un "perill" per a la guarderia i per a un col·legi de primària propers.

A més, alguns dels afectats porten anys consumint pastilles per dormir i utilitzen taps fins i tot per fer la migdiada. Una de les veïnes afectades, Montse Ferrer, ha explicat que, cada vegada que s'encén aquest grup electrogen, vibren les parets dels trenta veïns que hi ha als edificis contigus. Seguidament comença a sortir fum negre i l'aparell emet pudor.

També contaminació electromagnètica
A més, ha apuntat que la companyia també els sotmet a contaminació electromagnètica amb les antenes de telefonia i elèctrica. Per tot això, demanaran compensacions econòmiques tot i que, segons Ferrer, el seu objectiu no és guanyar diners, sinó defensar els seus "drets fonamentals".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.