Successos

El Rotary Club Blanes Costa Brava realitza el relleu a la presidència de l’entitat

També es va lliurar el Premi Paul Harris a Àngel Canosa, ex alcalde de Blanes, en un acte encapçalat per l’actual batlle, Jordi Hernández.

El Rotary Club Blanes Costa Brava ha realitzar el procediment anual per rellevar la presidència de l’entitat, que ara ha passat a encapçalar Carles Fontcuberta en substitució de Walter Bilek. L’acte es va produir a través d’un sopar al Restaurant Carbó Negre, ubicat a Lloret de Mar.

En primer lloc, la vetllada va iniciar-se amb la benvinguda de Bilek a tots els assistents, perquè després Joan Aldrufeu -vicepresident-, donés peu a l’invocatiu. Aleshores, Bilek va agafar el torn de paraula per fer menció a la feina feta durant el mandat 2022-2023, i, al mateix temps, agrair a tots els membres de l’entitat que l’havien ajudat a portar a terme ens projectes endegats.

D’altra banda, al mateix sopar, es va lliurar el premi Paul Harris Fellowship a Àngel Canosa, exalcalde de Blanes, destacant el seu exercici professional i personal. Canosa va dedicar el premi a la seva parella i a Magda Mitjans Guimerà, una dona de Blanes que destaca per haver complert el primer segle de vida.

Aleshores, l’acte va finalitzar amb les declaracions del nou president, Carles Fontcuberta, i l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández. Fontcuberta va agrair l’oportunitat i es sentia orgullós i amb ganes d’afrontar aquest repte. Pel què fa a l’alcalde, va agrair la tasca social que ha fet a Blanes el club, recordant actuacions tan lloables com ara la recuperació de la Font de la Mina Cristal·lina, la restauració del local del CAU, o bé el suport amb diferent material per a ONG locals com ara la Creu Roja, la Fundació Aspronis, Càritas Interparroquial o El Bon Samarità, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia