Successos

Dos detencions per robatori amb violència a Blanes i Girona

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Blanes un home de quaranta-sis anys, sense antecedents, per un presumpte delicte de robatori amb violència al carrer Astúries, el dia 6 d’agost a les 23:15 hores. La víctima era una dona que anava acompanyada, i a la qual l’home li va sostreure una bossa de la mà d’una estrebada. En rebre l’avís i arribar al lloc dels fets, els agents i les víctimes van fer la recerca junts i van acabar localitzant i detenint l’home. La dona va poder recuperar la bossa, on tenia setanta euros i una targeta de crèdit.

D’altra banda, a Girona, els Mossos van detenir un jove de divuit anys, amb antecedents, i dos menors a la matinada del dia d’avui, per un robatori amb violència comés a l’avinguda Sant Narcís. Els detinguts van envoltar a la víctima i la van tirar a terra, per seguidament colpejar-la i robar-li el mòbil. En rebre l’avís per part de la víctima, els agents van arribar al lloc dels fets, van localitzar els agressors i els van acabar detenint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia