Successos

Absolen l’acusat d’humiliar i agredir la parella a Lloret

La sentència conclou que la prova contra el processat és “raquítica” i que la instrucció es va fer “a la lleugera”

L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat que s’enfrontava a 15 anys per humiliar, amenaçar, insultar i agredir sexualment la seva parella a Lloret de Mar. El processat i la denunciant van mantenir una relació entre el 2015 i el 2018, informa l’ACN.

Durant el judici, ella va assegurar que l’home la tenia controlada en tot moment, que estava esporuguida i que, si no hi volia mantenir relacions, l’acusat es posava agressiu. Ell, per contra, va negar els fets i va assegurar que la dona se li havia girat en contra un cop va obtenir el permís de residència. La sentència conclou que no hi ha prou elements per decidir quin dels dos relats és fiable, perquè la prova contra l’acusat és “raquítica” i la instrucció del cas es va fer massa “a la lleugera”.

La sentència, de la qual ha estat ponent el magistrat Adolfo García Morales, absol l’acusat de tots els delictes que se li imputaven. El tribunal conclou que no té prou elements per decidir quin dels dos relats -el d’ell o el d’ella- és fiable, perquè la prova que es va aportar al judici és “raquítica”.

“Afortunadament, avui dia, les investigacions de delictes com aquests s’acompanyen d’un bagatge probatori molt més ampli”, recull literalment la sentència. El tribunal diu que el relat de la denunciant li sembla creïble, però també posa en relleu que més enllà de les “manifestacions subjectives” tant d’ella com d’ell, no hi ha “elements que dotin de fiabilitat a cap dels relats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia