Punt divers

Més de 3.000 persones visiten el Gaudí Centre de Reus en el primer mes d'obertura

Un total de 3.162 persones han visitat el Gaudí Centre de Reus des que el complex museístic va obrir les seves portes, a finals del mes de juny. Un 33% dels visitants provenen de l'estat espanyol, un 31% de Reus, un 18% són catalans i un altre 18% són d'altres països.

La regidora de Comerç i Turisme de Reus, Teresa Pallarès, ha explicat que un dels objectius és contactar amb touroperadors amb la finalitat de potenciar les visites que provenen de l'estranger.

Turisme familiar
Les dades d'assistència d'aquest primer mes indiquen també, segons la regidora, que el nou equipament turístic es comença a perfilar com a un punt d'atracció del turisme familiar.

La inauguració oficial de l'espai serà el mes de setembre, pels volts de les Festes de Misericòrdia, tot i que Pallarès ja ha anunciat que el Gaudí Centre rebrà diferents visites de personatges mediàtics per donar a conèixer l'equipament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.