Successos

L’operatiu contra el gihadisme de la Guàrdia Civil es tanca amb quatre detinguts a Salt

L’operatiu contra el fonamentalisme gihadista que var portar a terme la Guàrdia Civil ahir dimarts va acabar amb la detenció de nou persones, quatre de les quals a Salt. A la resta, els agents les van arrestar a d’altres zones de l’Estat. En concret, un a la localitat d’Antas a Almeria, dos més a Algesires i dos més a Los Realejos, a Tenerife.

Segons la investigació aquè es refereix l’agència Acn, els detinguts es baixaven i difonien continguts d’Estat Islàmic a través de les pàgines web. A més, també es promocionaven els integrants i els simpatitzants de l’organització. Es tractaria de possibles delictes d’adoctrinament i proselitisme amb finalitats terroristes. El cas el porta el jutjat central d’instrucció 3 de l’Audiència Nacional de Madrid.

Un dels quatre arrestats a Salt és un home encarregat d’una empresa de construcció. L’operatiu va arrencar pels volts de les set del matí al número 139 de l’Avinguda dels Països Catalans de Salt. Al cap de tres hores d’escorcoll, els efectius del Grup d’Acció Ràpida (GAR), d’investigació i dels TEDAX de la Guàrdia Civil van abandonar l’immoble i van marxar. S’espera que en les properes hores els nou detinguts passin a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia