Successos

Successos

Mor el passatger d’un camió bolcat a l’enllaç de la C-14 i l’AP-7 a Vila-seca

Un home de 29 anys ha mort avui a la tarda en un accident de trànsit a Vila-seca, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que s’estan investigant, el camió en què anava de passatger davanter ha sortit de la carretera a l’enllaç de la C-14 amb l’AP-7 i ha acabat bolcant. A conseqüència del sinistre, el jove, veí de Vic, ha mort i el conductor del camió ha resultat ferit lleu. Els serveis d’emergències han rebut l’avís de l’accident a les 16.29 hores i hi han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Ha calgut tallar l’accés de l’AP-7 cap a la C-14 a Vila-seca, en sentit Salou.

D’altra banda, cal lamentar un altre accident greu. Una menor d’edat ha resultat ferida crítica i una altra persona es troba en estat greu a causa d’un accident de trànsit que s’ha produït avui a la C-14 a Ponts. En el sinistre han resultat ferides menys greu quatre persones més. Fonts del Servei Català de Trànsit han informat que un turisme i una furgoneta han topat frontalment al punt quilomètric 119,5 de la carretera, a Ponts cap a les 12 del migdia. Arran de la col·lisió una nena ha hagut de ser traslladada crítica en helicòpter fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on també han acabat portant en ambulància dos dels ferits menys greus. Un tercer ferit menys greu ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i l’últim ferit l’han traslladat a l’Arnau de Vilanova de Lleida. En total s’han mobilitzat dos helicòpters i nou unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut de fer tasques d’excarceració dels ferits. La carretera ha quedat tallada en ambdós sentits fins a les 15.00 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia