Successos

Requisen un miler de falsificacions en una operació contra el top manta

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Roses han desplegat setanta-cinc agents en un macrooperatiu conjunt en el marc de l’Operació Liberty, que es va fer el dissabte 29 de juny i el diumenge 30 de juny, amb l’objectiu d’interceptar els vehicles que transportaven els articles destinats a la venda il·legal, procedir al seu decomís i evitar la instal·lació de manters al passeig Marítim rosinc. En l’actuació es van realitzar un total de 25 actes per infraccions administratives i a través de les quals es va intervenir un total de 946 articles falsificats valorats en 108.770 euros.

Olga Simarro, regidora de Seguretat Ciutadana de Roses, assenyala “la bona coordinació entre els dos cossos policials, que ha donat com a resultat uns operatius d’una gran eficiència, tant pel nombre d’articles decomissats, com pel fet que aquests es van portar a terme sense que es produís cap mena d’incidència ni aldarull. A més, les actuacions van aconseguir que durant el cap de setmana no s’instal·lés cap venedor ambulant al passeig, del qual van poder gaudir rosincs i visitants sense cap interferència.” Simarro afegeix que “els dispositius posats en marxa aquest cap de setmana s’aniran repetint al llarg de tot l’estiu de manera aleatòria segons les directrius que marquin els diferents cossos de seguretat, responent als bons resultats assolits aquest cap de setmana i al compromís de col·laboració subscrit entre els cossos policials”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia