Successos

Detenen tres persones a Ripoll per circular amb un cotxe sostret a Màlaga

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll, amb el suport d’agents de la Comissaria de Vic i agents de la Policia Local de Ripoll, van detenir el dia 28 de juny tres homes, de 21, 26 i 32 anys, com a presumptes autors d’un robatori i furt d’ús de vehicle. A un d’ells també se l’acusa d’un delicte de falsedat documental.

Els fets van ocórrer a la matinada del mateix dia a la carretera C-17 on una patrulla de la comissaria de Vic, que estava fent tasques de prevenció de robatoris, va comprovar la matrícula d’un vehicle que circulava en sentit Ripoll.

Els agents van veure que el vehicle constava com a sostret a Màlaga i per aquest motiu, amb el suport de patrulles de la comissaria de Ripoll i agents de la policia local de Ripoll que es trobaven fent un control al quilòmetre 91 de la mateixa via, van aturar el turisme. Després d’identificar als tres ocupants, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte d’apropiació indeguda i robatori i furt d’ús de vehicle.

Mentre els agents de la comissaria de Ripoll van iniciar les diligències penals es van posar en contacte amb els mossos de la Unitat Territorial de Coordinació Operativa Interpolicial, del Centre de Coordinació Policial i Duanera del Portús, per tal de confirmar les identitats dels tres homes.

Des del CCPD es van confirmar les identitats de les tres persones, que eren diferents a les que havien acreditat. També es van fer gestions amb la Police Nationale francesa per tal de comunicar als tribunals francesos les identitats reals dels detinguts i aquests, en veure que un dels detinguts tenia una ordre de detenció i ingrés a presó en territori francès per causes pendents de tràfic de drogues, van dictar dues ordres europees de detenció i entrega, emeses per un jutjat de París. A més, a aquesta persona també si li va atribuir un delicte de falsedat documental ja que havia presentat un document falsificat.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll. La persona buscada a França va ser lliurada a les autoritats franceses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia